Jag vill inspirera

Det intuitiva måleriet och den kreativa processen når dit ord och tanke inte räcker till. Det är ett enormt kraftfullt sätt att komma närmare sig själv.

Jag vill inspirera


Varför jag känner att måleriet är så viktigt?

Det är 30 år sedan det intuitiva måleriet kom in i mitt liv. Jag var i början av min inre personliga resa när måleriet dök upp. Precis som det är med saker som är meningen. Så som vi ofta gör när vi är öppna och mottagliga för utveckling. Jag är evigt tacksam för måleriet och för allt det har fört med sig i mitt liv. Det har gett mig mod, utveckling, skratt, tårar, lycka, glädje, insikter i massor och mycket mer därtill. 

Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte var för färgerna! 

Det intuitiva måleriet och den kreativa processen når dit ord och tanke inte räcker till. Det är ett enormt kraftfullt sätt att komma närmare sig själv. Måleriet är utan tvekan det som har bidragit mest till min andliga och personliga utveckling, och då har jag ändå provat på det mesta. 

Därför känner jag att måleriet är viktigt och det är också därför som jag vill inspirera andra till att måla, måla och måla! 
Helt utan krav på prestation och hamna i det flödet då tankar bara försvinner. I måleriet behöver man inte sätta ord på det man bearbetar, vilket kan vara väldigt skönt ibland.

Ateljén vid Ån

En kollektiv ateljé för konstnärligt skapande.

Vi är en skön blandning av kvinnor med en palett av olika färger som blandar sig väl tillsammans. Vår kollektiva Ateljén vid Ån ligger i Gamla Bryggeriet med utsikt över Nyköpingsån och Nyköpings Hus.

Ta kontakt med mig för ett besök i ateljén.
Search